Aannemersbedrijf, Nieuwbouw, Verbouw, Renovatie
Offerte aanvragen

Kunststof boeidelen van Durostek

Kunststof boeidelen
Voor de installatie of aanschaf van kunststof boeidelen bent u bij Durostek aan het juiste adres. Durostek is dé specialist in kunststof bekleding van overstek, goot- en platdaklijsten voor nieuwbouw en verbouw. Bij ons kunt u terecht voor het aankopen van kunststof boeidelen en directe installatie hiervan.
 

Wat is een Boeideel?

Een boeideel is een dakrandpaneel welke uw huis beschermt tegen weersinvloeden zoals regen en wind. Boeidelen geven bovendien een prachtig afgewerkt gezicht aan de randen van uw dak. Boeidelen worden gebruikt bij platte daken, dakgootafwerking, maar ook voor dakkapellen en puntdaken. Boeidelen zijn vaak van hout gemaakt, maar er ook mogelijkheden met kunststof. En deze kunsstof boeidelen bieden enkele interessante voordelen.
 
kunststof boeidelen


Waarom boeidelen gemaakt van kunststof?

Het grote voordeel van kunststof boeidelen ten opzichte van houten boeidelen is dat kunststof onderhoudsvrij is. Boeidelen van hout dient u om de paar jaar te schilderen en gaat na verloop van tijd mogelijk rotten, waardoor deze boeidelen vervangen dienen te worden. Kunststof boeidelen hoeft u nooit te schilderen en gaan jaren langer mee.
 

Hoogwaardige kunststof boeidelen bieden uitkomst!

De hoogwaardige kunststof boeidelen van Durostek zijn onderhoudsarm, verkrijgbaar in diverse profielhoogte en geven uw dakrand een bijzonder fraaie frisse uitstraling. Ze bieden dé uitkomst wanneer u onderhoudswerkzaamheden aan uw huis zo veel mogelijk wilt beperken.
 

Boeidelen vervangen of bekleden

Indien uw boeidelen aan vervanging toe zijn kunt u bestaande boeidelen en gootlijsten bekleden. Het bekleden van bestaande boeidelen bespaart u veel kosten en tijd. Mochten uw boeidelen te slecht zijn, dan kan dit deel vervangen worden en daarna direct bekleed worden met Durostek profielen.
 

Kunststof bekledingsprofielen over hout plaatsen

De kunststof bekledingsprofielen van Durostek plaatst u over de bestaande houten oversteklijsten en gootlijsten. Deze hoeft u dus niet eerst te verwijderen alvorens kunststof profielen aangebracht worden. De installatie van de kunststof boeidelen kunnen onze vakmensen voor u verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen.
 

Interesse in onze boeidelen?

Zijn uw huidige boeidelen aan vervanging toe en heeft u interesse in onze kunststof boeidelen, of in het geheel vervangen van uw goten? Neem contact met ons op voor het installeren van de boeidelen aan uw dakrand en bespreek met ons de mogelijkheden. In onze webshop bestelt u tevens eenvoudig losse kunststof boeidelen.
Waarom voor Durostek kiezen?
 • Kosten besparend tot wel 70 % bij bestaande bouw
 • Nooit meer schilderen of vervangen van Dakkapellen, Overstekken, Goot- of Platdaklijsten
 • Strak uitziend, en glad slagvast kunststof
 • Onderhoudsarm
 • Makkelijk zelf aan te brengen
 • Waterdicht en Ventilerend
 • Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw
 • Door en door in de kleur dus geen zaagkanten die bijgewerkt dienen te worden
 • 10 jaar garantie
 • Past vrijwel altijd door zijn geringe dikte onder de zinken kraal, hierdoor goedkoper in de arbeidskosten.
 • Goede service
 • 100 % Recyclebaar materiaal

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn?

Heeft u materialen nodig of gaat u beginnen aan een nieuw project, wij staan klaar om u hiermee te helpen. Van vrijblijvende offerte tot het bestellen van materialen.