Aannemersbedrijf, Nieuwbouw, Verbouw, Renovatie
Offerte aanvragen

Uw dakgoot vervangen

Wanneer uw dakgoot beschadigingen heeft of verouderd is doet u er verstandig aan om tijdig uw dakgoot te vervangen. Doet u dit niet, dan vindt het water zelf zijn weg en dat kan verdere schade aan uw huis kan veroorzaken. U kunt door Durostek uw dakgoot laten vervangen door kunststof dakgoten. Wij nemen de totale zorg en afhandeling voor u uit handen. 
 
Dakgoot Durostek
 

Kunststof goten

Het voordeel van kunststof goten is dat deze goten bijzonder onderhoudsvriendelijk zijn, omdat het weinig hinder ondervindt van weerselementen. Kunststof goten zijn bovendien zeer duurzaam en gaan zeer lang mee. Bijzonder praktisch dus! Daarnaast zijn kunststof goten over het algemeen een stuk voordeliger ten opzichte van andere materialen zoals zink, koper of aluminium. 
 

Zinken dakgoot vervangen voor kunststof

Heeft u een zinken dakgoot en wilt u deze vervangen voor een kunststof dakgoot? Dat kan! Zinken dakgoten zijn populair dankzij een luxe uitstraling, maar zijn ook minder onderhoudsarm. Het vervangen van een zinken dakgoot door een kunststof goot behoort tot de specialismen van Durostek. Ons vakkundige team verwijderd uw oude zinken goot en plaatst zorgvuldig uw nieuwe kunststof dakgoot. Bij Durostek heeft u hierbij de keuze uit vier verschillende modellen goten.
 
Dakgoot vervangen
 

Kosten voor het vervangen van uw dakgoot

De kosten voor het vervangen van uw huidige dakgoot door een kunststof dakgoot bestaan voor een gedeelte uit materiaalkosten en voor een deel uit arbeidskosten. De kosten van Durostek kunststof dakgoten per strekkende meter liggen tussen de €49,25 voor een kunststof dakgoot rustiek tot €66,85 voor een Bakgoot Type 250.00. Deze prijzen zijn exclusief BTW. De exacte kosten zijn echter altijd afhankelijk van uw situatie en wensen. Neem daarom contact met ons op voor een offerte op maat.
 

Durostek dakgoten en installatie

De kunststof dakgoten van Durostek zijn van zeer duurzame en hoogwaardige kwaliteit. Onze goten zijn gemaakt van gerecycled kunststof en zijn ongevoelig voor warmte en vocht. We kunnen dakgoten tot een lengte van wel 18 meter installeren. Daarnaast leveren we een garantie van 10 jaar op onze kunststof dakgoten! Voor ons ervaren en gespecialiseerde team is de installatie van dakgoten en het vervangen van oude goten een routineklus. Uw oude dakgoten worden vakkundig gedemonteerd. Durostek neemt u de volledige zorg voor de installatie en vervanging uit handen. 
Waarom voor Durostek kiezen?
 • Kosten besparend tot wel 70 % bij bestaande bouw
 • Nooit meer schilderen of vervangen van Dakkapellen, Overstekken, Goot- of Platdaklijsten
 • Strak uitziend, en glad slagvast kunststof
 • Onderhoudsarm
 • Makkelijk zelf aan te brengen
 • Waterdicht en Ventilerend
 • Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw
 • Door en door in de kleur dus geen zaagkanten die bijgewerkt dienen te worden
 • 10 jaar garantie
 • Past vrijwel altijd door zijn geringe dikte onder de zinken kraal, hierdoor goedkoper in de arbeidskosten.
 • Goede service
 • 100 % Recyclebaar materiaal

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn?

Heeft u materialen nodig of gaat u beginnen aan een nieuw project, wij staan klaar om u hiermee te helpen. Van vrijblijvende offerte tot het bestellen van materialen.