Aannemersbedrijf, Nieuwbouw, Verbouw, Renovatie
Offerte aanvragen

Gootlijsten

Fraai vormgegeven gootlijsten geven een kenmerkende karakteristieke uitstraling aan een woning of (bedrijfs)pand. Door het plaatsen van een gootlijst onder de dakgoot veranderd het aangezicht en voegt u een geheel nieuw sierelement toe aan het pand. Vaak zijn deze sier- of gootlijsten van hout gemaakt, een gootlijst van kunststof heeft een aantal interessante voordelen te bieden.

Durostek Goot profiellijst / sierlijst

Vanaf 13.50 / per meter Excl.BTW
Toevoegen

Voordelen van kunststof gootlijsten 

Ten opzichte van houten gootlijsten heeft een kunststof gootlijst een aantal praktische voordelen. Deze kunnen bijzonder aantrekkelijk zijn om mee te nemen in uw overweging wanneer u nieuwe sier- of gootlijsten wilt (laten) installeren. Kunststof is namelijk veel duurzamer dan hout. Een houten gootlijst zal na enkele jaren geschilderd of vervangen dienen te worden, daar waar dit voor een duurzame kunststof gootlijst niet nodig is en deze jaren langer mee zal gaan. Bovendien is aanschafprijs van een kunststof gootlijst per strekkende meter voordeliger dan hout en is de installatie eenvoudig. Daarbij geeft een duurzame kunststof gootlijst  dezelfde uitstraling als een houten variant.

gootlijsten
 

Functionele eigenschappen van een gootlijst

Naast het decoratieve element van sierlijsten kunnen gootlijsten buiten dienen voor  functionele doeleinden, zoals het zorgen voor een goede waterafvoer en het voorkomen dat water langs de buitenmuren van uw pand stroomt. Doordat de sierlijsten, gootlijsten gemaakt zijn van duurzaam kunststof verlengt u daarmee de levensduur van de dakrand. Tevens zijn de kunststof sierlijsten, gootlijsten recyclebaar.  


Gootlijsten kopen bij Durostek 

Een gootlijst is dus een bijzonder mooie finishing touch voor de uitstraling van uw woning of (bedrijfs)pand met welkome praktische voordelen. Bij Durostek zijn we gespecialiseerd in duurzame kunststof gootlijsten en kunt u direct kunststof gootlijsten kopen in de webshop. Wij kunnen natuurlijk ook de volledige installatie hiervan verzorgen. Direct uw gootlijsten professioneel laten installeren door Durostek? Vraag dan via het formulier vrijblijvend een offerte aan.
Laat ons u helpen met uw order.
Wilt u dat wij even met u meekijken of uw order klopt, neem dan contact met ons op. U krijgt gratis vrijblijvend advies.
Kies een maat:
  • 1 meter (van €18.00 voor €13.50)
  • 2 meter (van €36.00 voor €27.00)
  • 3 meter (€54.00)
  • 4 meter (€72.00)
  • 6 meter (€108.00)
Kies een kleur:
Bestellen