Aannemersbedrijf, Nieuwbouw, Verbouw, Renovatie

Bekleden overstekken

Uw bestaande overstekken nooit meer schilderen of onderliggende houten constructie door rottingsproces vernieuwen!
Dit hoeft nooit meer na bekleding met Durostek® bekledingsprofielen. Deze profielen zijn eenvoudig (na het goed schuren van uw bestaande verflaag i.v.m de verlijming) ventilerend aan te brengen. Zijn de houten lijstwerken gedeeltelijk te slecht of rot, dan wordt dit gedeelte vervangen met nieuw plaatmateriaal en wordt geheel waterdicht bekleed. Doordat het geheel waterdicht en ventileren wordt aangebracht zullen onderhoudskosten in de verre toekomst worden bespaard. Deze profielen kunnen ook direct bij Nieuwbouw worden aangebracht en zijn de kosten van de beklede constructie, door goedkopere hout soorten te gebruiken, vele malen goedkoper dan met tropisch hardhoutsoorten die eerst gegrond, geplamuurd en afgelakt moeten worden. Ook hier weer vele kostenbesparingen in toekomst op onderhoudswerken. Op alle Durostek® profielen zit een garantieperiode van 10 jaar en zijn verkrijgbaar in de kleur RAL 9001 en RAL 9016.

Waarom voor Durostek kiezen?
 • Kosten besparend tot wel 70 % bij bestaande bouw
 • Nooit meer schilderen of vervangen van Dakkapellen, Overstekken, Goot- of Platdaklijsten
 • Strak uitziend, en glad slagvast kunststof
 • Onderhoudsarm
 • Makkelijk zelf aan te brengen
 • Waterdicht en Ventilerend
 • Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw
 • Door en door in de kleur dus geen zaagkanten die bijgewerkt dienen te worden
 • 10 jaar garantie
 • Past vrijwel altijd door zijn geringe dikte onder de zinken kraal, hierdoor goedkoper in de arbeidskosten.
 • Goede service
 • 100 % Recyclebaar materiaal
Bekleden overstek

Bekleden overstek


Door gebruik te maken van een beklede overstek hoeft u uw bestaande overstekken niet meer te vernieuwen of over te schilderen. U heeft geen last meer van het onderliggende rottingsproces omdat de overstek geheel waterdicht wordt bekleed. Een ideale oplossing met een mooi resultaat.
Bekleden dakkapellen

Bekleden dakkapellen


Wanneer gedeeltes van uw dakkapel vervangen moeten worden of u uw dakkapel opnieuw moet schilderen heeft Durostek een mooie oplossing. Deze profielen bekleden de gehele dakkapel en zorgen voor een mooie uitstraling waar u geen onderhoud meer aan hoeft te verrichten.
Bekleden goten

Bekleden goten


Geen kosten of schilderwerken meer met de beklede goten van Durostek. De bekledingsprofielen zijn 2 mm dik en kunnen zowel aan de buitenzijde als de onderzijde van de gootoverstek worden bekleed. Dit zorgt voor een mooie uitstraling en voorkomt onderhoud.
Nieuwe goten

Nieuwe goten


In het ruime assortiment van Durostek vindt u ook kunststof goten in verschillende soorten. De voordelen zijn dat ze erg duurzaam zijn, zeer onderhoudsarm en er zijn geen zinkwerken meer nodig. Ze worden gemonteerd in zeer korte tijd maar zorgen wel voor een fraaie uitstraling.
Projectmatige bekleding

Projectmatige bekleding


Het door heel Nederland aanbrengen van kunststof goten en overstekbekleding in seriematige bouw. Dit voor diverse projectontwikkelaars in zowel Nieuwbouw als Onderhoudswerkzaamheden.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn?

Heeft u materialen nodig of gaat u beginnen aan een nieuw project, wij staan klaar om u hiermee te helpen. Van vrijblijvende offerte tot het bestellen van materialen.