Aannemersbedrijf, Nieuwbouw, Verbouw, Renovatie
Offerte aanvragen

Nieuwe goten

Naast bekleden kunnnen wij tevens uw goten vervangen. Durostek heeft in zijn assortiment ook complete sterke kunststof dakgoten in vele soorten en prijzen. Deze goten zijn duurzaam, onderhoudsarm en zinkwerken zijn niet meer nodig. Zijn eenvoudig naadloze tot lengtes van 13,50m te monteren. Deze goedkope doch zeer fraaie onderhoudsarme goten besparen in de toekomst vele kosten aan onderhoud en schilderwerken. Ook bij slechte bestaande zinken bak- of mastgoten die aan vervanging toe zijn is het voordeliger een nieuwe kunststof goot aan te brengen. Dit is eenvoudig te realiseren en u krijgt een mooie, strakke en onderhoudsarme uitstraling aan uw woning. Op deze goten zit een garantieperiode van 10 jaar en zijn verkrijgbaar in de kleuren RAL 9001 en 9016 met klossen in diverse kleuren. 

  nieuwe dakgoten
 

Goten vervangen

Zijn uw goten aan vervanging toe? Durostek kan uw bestaande dakgoot vervangen door kunststof goten aan uw woning.  In veel gevallen is het vervangen van goten eenvoudiger dan u in eerste instantie wellicht zult denken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 
Waarom voor Durostek kiezen?
 • Kosten besparend tot wel 70 % bij bestaande bouw
 • Nooit meer schilderen of vervangen van Dakkapellen, Overstekken, Goot- of Platdaklijsten
 • Strak uitziend, en glad slagvast kunststof
 • Onderhoudsarm
 • Makkelijk zelf aan te brengen
 • Waterdicht en Ventilerend
 • Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw
 • Door en door in de kleur dus geen zaagkanten die bijgewerkt dienen te worden
 • 10 jaar garantie
 • Past vrijwel altijd door zijn geringe dikte onder de zinken kraal, hierdoor goedkoper in de arbeidskosten.
 • Goede service
 • 100 % Recyclebaar materiaal
Bekleden overstek

Bekleden overstek


Door gebruik te maken van een beklede overstek hoeft u uw bestaande overstekken niet meer te vernieuwen of over te schilderen. U heeft geen last meer van het onderliggende rottingsproces omdat de overstek geheel waterdicht wordt bekleed. Een ideale oplossing met een mooi resultaat.
Bekleden dakkapellen

Bekleden dakkapellen


Wanneer gedeeltes van uw dakkapel vervangen moeten worden of u uw dakkapel opnieuw moet schilderen heeft Durostek een mooie oplossing. Deze profielen bekleden de gehele dakkapel en zorgen voor een mooie uitstraling waar u geen onderhoud meer aan hoeft te verrichten.
Bekleden goten

Bekleden goten


Geen kosten of schilderwerken meer met de beklede goten van Durostek. De bekledingsprofielen zijn 2 mm dik en kunnen zowel aan de buitenzijde als de onderzijde van de gootoverstek worden bekleed. Dit zorgt voor een mooie uitstraling en voorkomt onderhoud.
Nieuwe goten

Nieuwe goten


In het ruime assortiment van Durostek vindt u ook kunststof goten in verschillende soorten. De voordelen zijn dat ze erg duurzaam zijn, zeer onderhoudsarm en er zijn geen zinkwerken meer nodig. Ze worden gemonteerd in zeer korte tijd maar zorgen wel voor een fraaie uitstraling.
Projectmatige bekleding

Projectmatige bekleding


Het door heel Nederland aanbrengen van kunststof goten en overstekbekleding in seriematige bouw. Dit voor diverse projectontwikkelaars in zowel Nieuwbouw als Onderhoudswerkzaamheden.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn?

Heeft u materialen nodig of gaat u beginnen aan een nieuw project, wij staan klaar om u hiermee te helpen. Van vrijblijvende offerte tot het bestellen van materialen.