Aannemersbedrijf, Nieuwbouw, Verbouw, Renovatie
Offerte aanvragen

Dakkapel Bekleden

Is uw dakkapel toe aan een goede schilderbeurt en zijn gedeeltes houtwerken hiervan door weersinvloeden toe aan vervanging? Dé goedkoopste manier, het geheel te bekleden met Durostek® profielen. Doordat de profielen worden verlijmd, ontstaat er een mooi en strak geheel, waar u in de toekomst niet meer naar om hoeft te kijken. De gehele dakkapel wordt waterdicht en ventilerend bekleed en is geheel onderhoudsarm.

Nieuwbouw dakkapellen meteen met Durostek® profielen bekleden kan ook, dit is minder kostbaar en schilderwerken zijn in de toekomst nooit meer nodig! Op alle Durostek® profielen zit een garantieperiode van 10 jaar en zijn verkrijgbaar in de kleur RAL 9001 en RAL 9016
 

Dakkapel bekleden met kunststof

Een kunststof dakkapel zien we in Nederland steeds vaker. Dit komt doordat je hieraan minder onderhoud hebt dan aan andere materialen.  Daarbij heeft het materiaal een langere levensduur. Een dakkapel van kunststof hoeft verder ook niet geschilderd te worden.
 

Voordelen van dakkapel bekleden met kunststof

 • Lange levensduur
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Goedkoper dan hout
 • Kunststof kan niet rotten
 • 10 jaar garantie Durostek ®profielen
   

Dakkapel opnieuw laten bekleden?

Is u huidige bekleding van de dakkapel niet meer goed en wilt u deze opnieuw laten bekleden? Kies dan voor de kunststof profielen van Durostek.

Met kunststof profielen van Durostek, kunt u zowel de zijkanten-, boeidelen- en goot- bekleden.  
U kunt dit zelf aanbrengen, of het door Durostek laten aanbrengen. Informeer naar de mogelijkheden.


Voor: Dakkapel voor bekleden  Na: Dakkapel na bekleden


Zijkant dakkapel bekleden

Bij de kunststof profielen van Durostek kunt u kiezen uit; Een glad profiel of een koppelbaar schrotenprofiel beide kunnen zowel horizontaal als verticaal aangebracht kan worden.

Doordat alles verlijmd wordt en in het verstek gezaagd ontstaat er een strak geheel. Als u wilt kunt u uw dakkapel ook nog voorzien van een sierlijst waardoor de dakkapel nog een chiquere uitstraling krijgt.
 
Professionele dakkapel bekleding

Het bekleden van de zijkant van uw dakkapel met kunststof profielen is een slimme investering in duurzaamheid en esthetiek. Profiteer van de voordelen van onderhoudsarme materialen en geniet van een frisse, moderne uitstraling voor uw woning. Maak van uw dakkapel een échte eyecatcher met de duurzame en stijlvolle oplossing van kunststof profielen. Ook vakkundig de zijkant van uw dakkapel bekleden? Neem dan vandaag nog contact op met Durostek op om de mogelijkheden te bespreken.
Waarom voor Durostek kiezen?
 • Kosten besparend tot wel 70 % bij bestaande bouw
 • Nooit meer schilderen of vervangen van Dakkapellen, Overstekken, Goot- of Platdaklijsten
 • Strak uitziend, en glad slagvast kunststof
 • Onderhoudsarm
 • Makkelijk zelf aan te brengen
 • Waterdicht en Ventilerend
 • Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw
 • Door en door in de kleur dus geen zaagkanten die bijgewerkt dienen te worden
 • 10 jaar garantie
 • Past vrijwel altijd door zijn geringe dikte onder de zinken kraal, hierdoor goedkoper in de arbeidskosten.
 • Goede service
 • 100 % Recyclebaar materiaal
Bekleden overstek

Bekleden overstek


Door gebruik te maken van een beklede overstek hoeft u uw bestaande overstekken niet meer te vernieuwen of over te schilderen. U heeft geen last meer van het onderliggende rottingsproces omdat de overstek geheel waterdicht wordt bekleed. Een ideale oplossing met een mooi resultaat.
Bekleden dakkapellen

Bekleden dakkapellen


Wanneer gedeeltes van uw dakkapel vervangen moeten worden of u uw dakkapel opnieuw moet schilderen heeft Durostek een mooie oplossing. Deze profielen bekleden de gehele dakkapel en zorgen voor een mooie uitstraling waar u geen onderhoud meer aan hoeft te verrichten.
Bekleden goten

Bekleden goten


Geen kosten of schilderwerken meer met de beklede goten van Durostek. De bekledingsprofielen zijn 2 mm dik en kunnen zowel aan de buitenzijde als de onderzijde van de gootoverstek worden bekleed. Dit zorgt voor een mooie uitstraling en voorkomt onderhoud.
Nieuwe goten

Nieuwe goten


In het ruime assortiment van Durostek vindt u ook kunststof goten in verschillende soorten. De voordelen zijn dat ze erg duurzaam zijn, zeer onderhoudsarm en er zijn geen zinkwerken meer nodig. Ze worden gemonteerd in zeer korte tijd maar zorgen wel voor een fraaie uitstraling.
Projectmatige bekleding

Projectmatige bekleding


Het door heel Nederland aanbrengen van kunststof goten en overstekbekleding in seriematige bouw. Dit voor diverse projectontwikkelaars in zowel Nieuwbouw als Onderhoudswerkzaamheden.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn?

Heeft u materialen nodig of gaat u beginnen aan een nieuw project, wij staan klaar om u hiermee te helpen. Van vrijblijvende offerte tot het bestellen van materialen.